--20-- PANOURI RADIANTE INFRA LAVA AUSTRIA - ECOMOVE CONSULTING S.R.L.
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.


Panouri radiante infra LAVA Austria
  miercuri, 26 Oct 2011        Pagina principala



Panourile radiante LAVA Etherma Austria de ultima tehnologie, premiate in USA in anul 2010.

Panourile radiante cu infrarosu
Lava Basic, fabricate in Austria de catre firma Etherma, sunt panouri radiante destinate înc�lzirii birourilor, magazinelor, apartamentelor, caselor. Panourile radiante Lava Basic, folosesc principiul încalzirii radiante. Suprafata unica a panoului, precum si distributia uniforma a temperaturii, asigura un randament maxim al producerii energiei radiante, reducând efectul de convectie. Panourile radiante Lava Basic constituie un element de design deosebit pentru locuinta dumneavoastra.

Panouri radiante Lava BasicDimensiuni (cm)Putere (W)
Panouri radiante Lava Basic 250,60 x 472,50 
Panouri radiante Lava Basic 500,60 x 875,00
Panouri radiante Lava Basic 750,60 x 1277,50 Panouri radiante Lava Basic 100,60 x 1571,000
Panourile radiante Lava Basic, sunt panouri radiante cu caracteristici tehnice deosebite dar si cu un aspect foarte placut. Sunt disponibile in culoarea alb RAL 9016, au o suprafata texturata care are rolul de a creste performanta de incalzire prin cresterea in fapt a suprafetei radiante.

Temperatura la suprafata panoului atinge temperatura de 95 C, iar prin izolatia foarte buna temperatura in spatele panoului atinge o temperatura in jur de 40 - 45 C.
Grosimea panoului este de numai 15 mm iar impreuna cu sistemul de prindere gosimea este de 45 mm. Instalarea se poate face orizontal, vertical sau pe tavan cu ajutorul unor sisteme speciale de prindere.
Gradul de protectie al panoului radiant Lava Basic este IP X 4, clasa II.
Garantia panoului radiant Lava Basic este de 5 ani dar durata de viata este mult mai mare, aproximativ 25 - 30 de ani.
Panoul radiant Lava Basic se fabrica si in varianta de echipare cu emitator montat in spatele panoului care poate fi conectat la o telecomanda - termostat, controlandu-se astfel temperatura in modul wireless. O telecomanda - termostat, poate controla pana la 99 de panouri radiante. In varianta standard fara emitator, panourile pot fi controlate de orice tip de termostat de ambient (digital, analogic, tip priza, etc.).

SEO monitor

Pagina principala



               
     
X