--20-- DESPRE PANOURI SI SISTEME DE INCALZIRE CU INFRAROSU - ECOMOVE CONSULTING S.R.L.
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.


Despre panouri si sisteme de incalzire cu infrarosu
  duminica, 11 Dec 2011        INFORMATII



Structura de baza a panourilor radiante de joasa temperatura consta dintr-o carcasa din otel zincat, care pe partea frontala este acoperita pe ambele fete: interior si exterior. In interior este acoperita cu o pelicula dintr-un material special numit Thermoquartz, care asigura absorbtia maxima a caldurii de la elementul incalzitor aflat in interiorul carcasei. Partea exterioara este acoperita cu Thermocrystal, o substanta care creste semnificativ eficienta de emisie a caldurii - cunoscuta sub numele de caldura cu raze infrarosii.


Suprafata exterioara finisata cu Thermocrystal se bazeaza pe cristale de cuart care se evidentiaza la prima vedere printr-o trasatura caracteristica care constituie o suprafata granulata a panoului. Aceasta tehnologie este cheia care asigura o emisie semnificativ sporita a radiatiilor infrarosii. Practic panoul are o suprafata de transfer de 2,5 ori mai mare in comparatie cu o suprafata neteda de aceleasi dimensiuni. Pentru a verifica in practica acest aspect, specialistii de la Fenix au testat panourile Ecosun alaturi de alte marci de panouri concurente aflate pe piata. In final au ajuns la concluzia ca panourile Ecosun au un randament cu mult mai bun si evident un consum mai redus fata de panourile netede.
In interiorul panoului se afla vata bazaltica compresata, care impiedica transmiterea caldurii prin partea din spate a panoului, marind astfel eficienta radiatiei.


Trebuie mentionat ca ambele substante, Thermoquartz si Thermocrystal sunt marci inregistrate, care in afara de caracteristicile mentionate mai sus, garanteaza panoului o durata de viata indelungata, pastrandu-si estetica si parametrii tehnici stabiliti. Aceste panouri sunt acoperite cu vopseluri ce nu sunt daunatoare pentru sanatate si care au garantata stabilitatea culorii sub sarcina termica.

 

SEO

INFORMATII



               
     
X