--20-- VANZARE LAVA oglinda 250w
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.



LAVA oglinda 250w
ID:365613


PRET:   1791.61 Lei

Optiuni livrare

     COMANDA  
DESCRIERE
Dimensiuni: 650mm x 230 mm
 Putere: 250W
 Culori: oglinda si diferite nuante la comanda
 Garantie: 5 ani
 
 LAVA® - Panouri radiante din sticla
 Un strop de arta care va asigura confortul
 
  Acest sistem de incalzire, adevarata opera de arta, va va oferi un confort de neegalat in incalzirea casei dumneavoastra. Ani de dezvoltare, s-au concretizat intr-un produs, care este nu numai ecologic, dar este si economic, reducand costurile dumneavoastra de incalzire.
 
 Sistemele noastre de incalzire nu sunt numai elemente de design ci ele contribuie la aspectul estetic al casei dumneavoastra. Acest sistem ingenios de incalzire cu raze infrarosii, asigura un climat confortabil si sanatos in camerele casei dumneavoastra.
 AVANTAJELE SISTEMULUI DE INCALZIRE CU PANOURI RADIANTE LAVA®
 
  * Performanta de neegalat
  Datorita tehnologiei inovative, panourile radiante din sticla ECO-LAVA® va ofera aceiasi caldura cu o putere instalata mai mica datorita suprafetei incalzitoare mai mari si a izolatiei de 20 mm. Sistemul de incalzire cu radiatii infrarosii functioneaza aproape fara pierderi, aproape 100% din caldura este transferata in incapere.
  * Reducerea cheltuielilor dumneavoastra de incalzire
  Incalzind suprafetele camerelor dumneavoastra cu sisteme cu radiatii infrarosii veti economisi pana la 12% din costurile unei incalziri prin sistemele clasice.
  * Incalzire sustenabila
  Electricitatea este energia viitorului diminuand emisiile de CO2.
  * Instalare usoara
  Instalarea este foarte usoara fiind necesara doar o sursa de alimentare pentru ca Panoul LAVA® sa functioneze imediat. Montare usoara atat pe perete cat si pe tavan.
  * Nevoia de spatiu
  Panourile LAVA , prin forma lor ergonomica va ajuta sa economisiti spatiu.
  * Controlul temperaturii
  Temperatura poate fi controlata independent in fiecare camera pentru a minimiza costurile..
  * Intretinere gratuita
  Practic costurile de intretinere sunt nule.
  * Camp electromagnetic
  Panourile radiante LAVA nu genereaza radiatii electromagnetice.
  * Siguranta
  Produsele noastre au fost realizate pentru a fi foarte fiabile in timp, obtinand toate atestarile specifice Comunitatii Europene.
  * De ce sticla?
  Datele stiintifice arata ca sticla pastreaza caldura dar o si elibereaza mai bine decat tabla acoperita cu pulberi filmate, decat marmura si decat alte materiale.







Alte oferte

Incalzirea in pardoseala cu HOTFILM-folie carbon infrarosu. Folia HOTFILM Coreea 220w/mp, oferta limitata 45 lei/mp. Laminex Film: Filmul Laminex care este folosit Ã...
45.00 Lei Optiuni livrare

HYBRID panou infrarosu 375w functionea 70% in infrarosu si 30% pe convectie! Hybrid infrared panels, panouri hibride infrarosii, Hybrid unic in Romania- panouri h...
590.00 Lei Optiuni livrare

Panouri solare tuburi vidate presurizate Panosol, transport gratuit: 12 tuburi=1350 lei, 15 tuburi=1650 20 tuburi= 1990 25tub.= 2450 30 tub=2990 lei. Panouri sol...
1300.00 Lei Livrare gratuita


OFERTA

INFORMATII



               
     
X