--20-- VANZARE Incalzirea pardoseala HOTFILM
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.



Incalzirea pardoseala HOTFILM
ID:570328


PRET:   9.04 €

Optiuni livrare

     COMANDA  
DESCRIERE
Incalzirea in pardoseala cu HOTFILM-folie carbon infrarosu.
 Folia HOTFILM Coreea 220w/mp, oferta limitata 45 lei/mp.
 Laminex Film:
 Filmul Laminex care este folosit în fabricarea filmului de înclzire, are o mare putere de lipire, este rezistent la cldur si are proprietatea de a fi u_or de prelucrat.
 În special, substanca sa adeziv este folosit la EVA (sub-podea) sau SEE (pentru sauna infrarosu).
 Folia incalzitoare se utilizeaza preponderent pentru incalzirea in pardoseala, pentru toate tipurile de dusumele lemnoase: parchet laminat, parchet pluta, bambus, parchet masiv lemn, OSB, etc.
  Folia cu infrarosu Hotfilm este un film incalzitor cu carbonul ca element activ.
 HOT Film este produs de Heating Company Ltd. este un material de înclzire de ultima ora, ideal pentru sistemele de înclzire cu infraro_u în pardoseala, tavan _i perete.
 Elementul de înclzire (conductorul electric) este CARBONUL care împreun cu o past de argint sunt imprimate pe film PET cu rol de izolacie _i material ignifug, care urmeaz s fie combinat cu LaminFilm dup ce este adugat un electrod din folie din cupru.
 Sistemul de incalzire in pardoseala cu Folia Hotfilm
 -Reduce cheltuielile de instalare din cauza unui proces usor de instalat si montat în sensul reducerii timpilor de construccie.
 -capabil de a avea un efect de înclzire rapid, datorit unei structuri paralele a elementului de înclzire _i datorit utilizrii eficiente a energiei electrice.
 -capabil de a mencine o valoare a rezistencei electrice stabil, datorita tehnologiei de imprimare folosind particule de carbon de regularitate _i densitate mare;
 -Tehnologia dezvoltat _i echipamentele performante de fabricare, permit o porciune de imprimare uniform.
 structura Hot film:
 Izolacia ignifugat PET Film:
 categorie de materiale termoplastice u_oar _i este utilizat pe scar larg în articole de uz casnic, jucrii, izolatori electrici, radio _i TV _i materiale pentru ambalare.
 Pentru Hot-Film, PET îndepline_te VTM-2 cerinc standard de izolare / UL ignifug.
 Are o culoare alb- laptos _i este special pentru materiale electrice _i electronice.
 Garantie 10 ani.
 Dimensionare si pregatire gratuite!







Alte oferte

HYBRID panou infrarosu 375w functionea 70% in infrarosu si 30% pe convectie! Hybrid infrared panels, panouri hibride infrarosii, Hybrid unic in Romania- panouri h...
118.55 € Optiuni livrare

Panouri solare tuburi vidate presurizate Panosol, transport gratuit: 12 tuburi=1350 lei, 15 tuburi=1650 20 tuburi= 1990 25tub.= 2450 30 tub=2990 lei. Panouri sol...
261.22 € Livrare gratuita

Panouri radiante infrarosu DUO-Therm Germania. Poate fi instalat atat in locuinte noi cat si in case deja existente Nu are nevoie de spatii adiacente Nu necesita intre...
341.39 € Optiuni livrare


OFERTA

INFORMATII



               
     
X