ECOMOVE CONSULTING S.R.L.


DRAGUS
  vineri, 02 Mar 2012        Panouri Radiante



Panouri radiante "fabricate in Romania"

PANOU RADIANT /  90/60

Putere=
300 w
400 Watt
700w
900w
1100w

PRODUS IN ROMANIA

Putere / temp. pe suprafata panoului

700W la 20 grade Celsius

550W la 85-90 grade Celsius

Dimensiuni


600/600/21 mm

900/600/21mm

1200/600/21mm

.

Greutate


3 kg.

4,5 kg.

6 kg.
6,5 kg.

Volum incalzit

20-28 mc.

28- 36 m3

36- 40 mc.

40-50 mc.

Panouri radiante infrarosu DRAGUS cu componente integral Europa.
Panouri imprimate cu orice tema, poza de minim 4Mpx, culoare rama la alegere si pret 12 euro!

Singurele panouri radiante infrarosu a caror putere absorbita scade cu 20% cand ajung la temperatura de lucru, emisivitatea ramanand constanta.

Volumele incalzite sunt orientative existand diferente minus sau plus ,in functie de gradul de izolare al spatiilor deservite si de posibilitatile de amplasare a panourilor radiante in functie de configuratia spatiului (numar pereti exteriori)

Valorile precizate se refera la spatii cu pereti exteriori ,cu izolatie medie:pereti caramida 37.5 cm.grosime, tencuiti, ferestre si usi clasice etanse.

Dimensionarea se va face deasemenea si in functie de destinatia spatiului.

GARANTIA este de 5 ani!
Incalzirea obisnuita cu apa calda,cu gaz sau cu curent degaja caldura ,in principal, prin convectie-suprafete fierbinti degaja energie termica prin conducte termice in aerul din incapere –si doar intr-o mica masura prin radiatie termica.Cota parte de radiatie termica este totusi decisiva pentru clima care se simte in incapere .Astfel ,din punct de vedere fizic ,confortul sobelor de teracota este determinat de o cota mare de radiatie termica – unda de caldura comparabila cu cea a panourilor termoradiante.

Radiatiile infrarosii, de altfel ca si radiatiile luminoase, fac parte din marele domeniu al undelor electromagnetice. Toate radiatiile sunt susceptibile de a fi transformate in caldura, insa radiatiile infrarosii sunt radiatii termice prin excelenta. Radiatiile infrarosii le intalnim peste tot si sunt emise de toate corpurile a caror temperatura este mai mare decat zero absolut.

Soarele, care incalzeste pamantul, emite radiatii din domeniul ultraviolet , vizibil si in special radiatii infrarosii; panourile radiante si lampile cu incandescenta transforma in radiatii infrarosii cea mai mare parte din energia pe care o absorb. 

Starea termica a unui corp , caracterizata de temperatura lui , este o consecinta a perturbatiilor complexe din interiorul atomului, in timpul carora energia termica a corpului se transforma in energie radianta.Astfel , toate corpurile a caror temperatura este diferita de zero absolut , radiaza neintrerupt energie sub forma de unde electromagnetice de diferite lungimi de unda.

Cand undele electromagnetice cad pe suprafata unui corp, ele sunt intr-o oarecare masura, absorbite de acesta.producand intr-o masura determinata cresterea agitatieie electronilor , atomilor, moleculelor sau sistemelor de molecule intalnite, transformandu-se astfel , din nou, in energie termica. Concomitent deci cu procesul de emisie neintrerupta , in natura are loc, totdeauna, procesul de absorbtie neintrerupta, adica are loc un transfer continuu de caldura prin radiatie.

Intre corpuri cu temperaturi diferite, se produc schimburi de caldura .Un corp cu o temperatura mai ridicata, transmite din caldura lui unui alt corp cu o temperature mai scazuta.

CLIMA DIN INCAPERE Se simte “caldura sobei de teracota” .Fara pierdere de oxigen sau umiditate a aerului. Fara stratificare a caldurii .Igienic , fara ridicarea prafului (pentru clinici , spitale , atmosfera sterila ) .Pereti uscati , indeparteaza ciuperca de mucegai Recomandat de medici pentru alergie, astm si reumatism.

FUNCTIONALITATE : Ocupa putin loc : elemente de incalzit plate si compacte . Maresc suprafata utila : camera centralei poate fi folosita cu alta destinatie . Siguranta mare in exploatare : defectiunile sunt practic excluse ; nu necesita revizie. Cel mai simplu mod de comanda si reglare . Masurare exacta a consumului ; poate fi permanent controlat

SEO monitor

Panouri Radiante



               
     
X