--20-- PANOURI RADIANTE ECOSUN GR - ECOMOVE CONSULTING S.R.L.
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.


Panouri radiante Ecosun GR & MR
  joi, 01 Mar 2012        Panouri Radiante



1.Panouri radiante de sticla - [GR]

Panourile radiante de sticla sunt alegerea potrivita pentru incalzirea spatiilor de locuit unde utilitatea si designul sunt la fel de importante.Pe langa functia de incalzire radianta cu unde termice (infrarosu) panourile din sticla GR aduc un plus de eleganta spatiului de locuit sau biroului dumneavoastra.Sunt realizate din sticla rezistenta de 12 mm grosime (modelul "oglinda" are 8 mm), la care este atasat elementul de incalzire radianta, un termostat limitator si un cablu de alimentare.

 

Panoul radiant de sticla are in componenta un sistem de prindere pe perete atat pe orizontala cat si pe verticala, iar culorile disponibile sunt alb, negru, galben-verzui, rosu si de asemenea tip oglinda. Controlul functionarii se poate realiza printr-un termostat analogic sau digital, sau fara fir (wireless).Panelurile sunt fabricate in 4 serii cu diferite puteri.Distante necesara la montaj: podea 5cm/ , deasupra si lateral 15cm / partea frontala 50 cm.

 

  • Culori sticla: alb, negru, galben-verzui, rosu, sau oglinda
  • Caracteristici:  IP 44,Clasa izolatie:II;Siguranta termica la 80°C;Cablu conexiune: 100cm;Instalare pe orizontala sau verticala.


 

 

  Informatii tehnice :

   Tabel detalii tehnice ECOSUN GR

Tip
Dimensiuni
(mm)
Greutate
(kg)
Putere
(W)
Voltaj
(V)
Protectie
(IP)
GR 300 700 x 500 x 12 (8) 14 300 230 IP44

 

GR 500 900 x 600 x 12 (8) 21 500
GR 700 1100 x 600 x 12 (8) 26 700
GR 900 1200 x 800 x 12 (8) 38 900

 

1.1 Suporturi pentru paneluri de sticla [GR]

Daca beneficiarul nu doreste sau nu poate fixa aceste panouri pe perete, (de ex in cazul unor pereti/ferestre mari de sticla),este posibil sa utilizati acest set de suporti cromati care va permit fixarea ferma a panoul de sticla pe podea, la o distanta de 5.5 cm fata de sol.Pe talpa sunt doua gauri de 6 mm care permit fixarea in pardoseala prin suruburi sau dibluri.

   Panoul GR se monteaza cu latura lunga pe orizontala, prin intermediul acestor suporti, si trebuie avut in vedere evitarea presiunilor mecanice accidentale, care pot deteriora panoul.
    Continut set: suporti cromati (2 buc, diametru la baza 130mm), capace plastic (4buc) pentru fixarea panului in suporti,cablu cu stecher (pentru un panou radiant mobil/portabil).

 1.2 Suporturi prosoape pentru panouri radiante de sticla
      Prin atasarea unui suport din inox pentru prosoape unui panou GR sau unui GR-SET 300, 500 sau  700, aceste panouri radiante de sticla sau cu oglinda devin foarte practice in bai sau bucatarii, avand dubla functie: incalzire radianta in incapere si de uscare a prosoapelor.

Acest accesoriu se poate achizitiona separat in varianta cu una sau doua bare de suport pentru prosoape. Este fabricat din otel inoxidabil de 4x30mm, avand lungimea de 530mm si distanta intre suporti de 260 mm (in cazul suportului dublu).Se poate instala doar pe panourile pozitionate vertical pe perete ( cu latura mai lunga vertical). Fixarea pe perete se face foarte usor, prin sistemul de prindere cu doua suruburi fixate in perete la distanta mentionata in prospect.

SEO monitor

Panouri Radiante



               
     
X