--20-- LAVA - ECOMOVE CONSULTING S.R.L.
ECOMOVE CONSULTING S.R.L.


LAVA
  joi, 01 Mar 2012        Panouri Radiante





Panouri radiante pentru uz rezidential: 
  • Panouri radiante Lava Design: 

    • Panouri radiante Lava Basic si Basic wi-fi.

    •  Panouri radiante Lava Sticla, Oglinda, DYL, Bath.

Mit sau cunostinte vechi utilizate din nou ?

Spectru de radiatii naturale infrarosii reprezinta 50% din spectru total de radiatii emis de soare .Daca radiatiile infrarosii ating pielea noastra se va genera un sentiment placut de caldura si de aceea putem sa numim aceasta radiatie ca fiind radiatie termica. Fara o doza zilnica de radiatii infrarosii de la soare nu ar putea exista viata pe pamant.  

Cuvantul infrarosii (din latina infra = dincolo de) ne arata foarte clar ca acest spectru este mai presus de spectru rosu al luminii vizibile si nu poate contine astfel radiatii UV. Cu toate acestea exista diferente mari intre diferite zone ale spectrului de radiatii infrarosii ca urmare a diferitelor lungimi de unda. Razele infrarosii sunt impartite in trei zone dupa cum urmeaza:

ir-spektrum-450

Unde scurte infrarosii (IR-A)  Unde medii infrarosii (IR-B)   Unde lungi infrarosii (IR-C)

In tehnologie se utilizeaza aceste proprietati. In afara undelor scurte (35%) se utilizeaza unde medii( 50%) pentru a optimiza adancimea maxima de incalzire. Un procent mai mare de unde scurte duce la evidentierea unei lumini rosii.


Sistemele de incalzire cu infrarosii pentru zonele de locuit utilizeaza un procent mare de unde lungi.Lungimile de unda si intensitatile radiatilor depind de materialul de transport al caldurii  (sticla, marmura metal, gresie parchet, etc.),de suprafata si de temperatura. Vorbim de asa zisele raze "gri". Efectul radiatiilor este perceput de corpul uman ca si o caldura placuta.
http://www.kbis.com/show/best-of-kbis

 

   
   
   
   

De ce sticla?

Datele stiintifice arata ca sticla depoziteaza si transmite mai bine caldura decat alte materiale cum ar fi tabla acoperita cu pulberi filmate fonta sau chiar lutul (ceramica).

 

Certificate de calitate
pruefzeichen-cepruefzeichen-ip24pruefzeichen-ove

 

 

Sectiunea produsului

querschnitt-lava-200

A: 6 mm sticla calita de mare rezistenta
B: Izolatie
C: Incalzitor 
D: Film de adeziv
E: Corpul panoului


Panouri Radiante



               
     
X